لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

به صورت دستوری نمی‌توان اجاره‌بهای مسکن را کنترل کرد

عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه به صورت دستوری نمی‌توان اجاره‌بهای مسکن را کنترل کرد، گفت: طرح اجاره بهای مسکن نگاهی بلندمدت به حل مشکلات در این حوزه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی یوسفی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی  با اشاره به جزئیات طرح دو فوریتی ساماندهی اجاره بهای مسکن گفت: طرح اجاره بهای مسکن نگاهی بلندمدت به حل مشکلات در این حوزه دارد.

 

وی افزود: علاوه بر این نگاه طرح ساماندهی اجاره بهای مسکن به این موضوع یک نگاه ایجابی است نه سلبی و مشوق‌هایی را در این زمینه در نظر گرفته است.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: تجربه سال‌های اخیر در کشور و همچنین تجربه کشورهای دیگر نشان داده که به صورت تکلیفی و دستوری نمی‌توان مشکلات در حوزه‌های مختلف همچون مسکن، بازار سکه، ارز و ... را مرتفع کرد و اقدامات سلبی و دستوری در کوتاه‌مدت نتیجه‌بخش نیست.

 

یوسفی خاطرنشان کرد: طرح ساماندهی اجاره بهای مسکن مشوق‌هایی را برای اجاره نامه‌های چند ساله و بلندمدت در نظر گرفته و معافیت‌های مالیاتی در این زمینه در دستور کار قرار داده است.

 

وی افزود: در این طرح تصریح شده که سامانه‌هایی همانند سامانه املاک و اسکان و سامانه‌های همسو باید اطلاعات‌شان همسو و دقیق باشد و فعالان در حوزه بازار مسکن باید به طور شفاف شناسایی شوند.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: همچنین در این طرح مالیات‌هایی برای زمین‌های بایر و همچنین معاملات مکرر در یکسال در نظر گرفته شده است./فارس

 

 

ارسال نظر